Om Research One

Research One AB är ett konsult- och marknadsundersökningsföretag meetings-1149198_1920baserat i Göteborg. Bolaget har rötter på Handelshögskolan i Göteborg och är inriktat på kund- och marknadsundersökningar, skräddarsydda efter kundens aktuella behov.

Eftersom företaget är helt oberoende och ägs av aktiva medarbetare inom företaget, behöver vi inte ta hänsyn till något annat än beställarens specifika behov när vi lämnar förslag. Detta leder till effektiva undersökningslösningar med avseende på både tid och ekonomi. Företaget besitter god kompetens och flexibilitet nog att kunna starta flera parallella projekt med kort varsel.

Research One sätter stort värde i leveransen och servicenivån gentemot kund, vilket innebär att vi prioriterar tydlig dialog före, under och efter projektet. För oss är det fundamentalt att leverera en produkt som vi själva kan stå för och som kunden är hundraprocentigt nöjd med.

Metodmässigt är företaget inte begränsat på något sätt, utan genomför alltid det som beställaren efterfrågar – ibland efter vår egen inrådan. Research One utför alltså allt ifrån telefonintervjuer och mailutskick till enkätinsamlingar, fokusgrupper och dörrknackningar.

Tveka inte att kontakta oss om du är ute efter en professionell och effektiv leverantör av undersökningar, eller om du bara vill veta mer om oss.

Önskar du en offert eller vill veta mer om våra tjänster?
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast möjligt.

 


Research One AB
org 559079-8376